Recensioner av apotek på Internet

Efter att Apoteket nu har släppt sitt monopol och det har blivit möjligt för andra aktörer att sälja både receptbelagda och icke receptbelagda läkemedel fritt så blir det allt mer viktigt att hålla koll på aktörerna. Många har dessutom webbshoppar vilket givetvis i en första anblick kan kännas konstigt att handla ifrån med tanke på alla varningar från media om Internetapotek. Det finns emellertid seriösa aktörer som har både tillstånd och professionell personal som arbetar med Internetbutiker och de här aktörerna är precis lika säkra att handla ifrån som att handla på ett apotek i stan.

Efter att Apoteket nu har släppt sitt monopol och det har blivit möjligt för andra aktörer att sälja både receptbelagda och icke receptbelagda läkemedel fritt så blir det allt mer viktigt att hålla koll på aktörerna. Många har dessutom webbshoppar vilket givetvis i en första anblick kan kännas konstigt att handla ifrån med tanke på alla varningar från media om Internetapotek. Det finns emellertid seriösa aktörer som har både tillstånd och professionell personal som arbetar med Internetbutiker och de här aktörerna är precis lika säkra att handla ifrån som att handla på ett apotek i stan. Eftersom E-handeln blir allt större inom övriga områden så kommer garanterat apotekshandeln också öka i omsättning när det gäller att handla läkemedel på Internet. Därför har vi på Apoteksfakta valt att lägga upp en recensionsdel på sidan där vi presentar och går igenom de aktörer som erbjuder just läkemedel på Internet. Det kan handla om butiker som erbjuder receptbelagda läkemedel, receptfria läkemedel samt också naturläkemedel.

För att du som kund skall känna dig tryck har vi satt upp en struktur där vi går igenom de områden som en kund skall känna sig bekväm och trygg med när man handlar på Internet. Du navigerar dig igenom de olika apoteken via menyn ute till vänster. Hittar du konstigheter eller felaktigheter vill vi att du hör av dig via vår kontaktsida för att vi skall kunna ändra de misstag som kan ha smygigt sig in bland informationen.